Angyalszárnyakon CD

Az Angyalszárnyakon című CD-n hallható dalokat könnyed, dallamos, akusztikus hangzás jellemzi, melynek igazi gyöngyszemei Rózsa György gitáros és Kosz Szilveszter zongorista hangszerszólói. Géczi Erika énekét pedig nem a virtuóz énektechnika, hanem az érzelmi töltöttség teszi varázslatossá.

A dalok szövegei, időnként egy kis humorral fűszerezve, szeretnének rávilágítani arra, hogy a körülöttünk lévő világ jóval több, mint amelyet fizikai érzékszerveinkkel felfoghatunk. A lemez a pozitív életérzés hangulatát szándékozik felkelteni a kedves zenehallgatóban, azt az érzést, hogy élni jó! Ha tudunk az örömteli és szeretetteljes dolgokra figyelni, akkor képesek leszünk tartósan az élet napos oldalán járni.

Erika a lemezanyagot Rózsa Györggyel és Kosz Szilveszterrel közösen készítette; az egységes hangzás mellett különböző zenei stílusok fedezhetők fel az egyes dalokban.

Hallhatunk itt meghitt hangvételű balladát (Szavak nélkül), középtempójú pop-rockos dalokat (Angyalszárnyakon, Látni akarom, Isten csak nevet), blues-t (Szabad akarat), country-t (Csak mondd…) és egy különleges mantrát (Föld Szívének Dobbanása), amely talán legjobban képezi le Erika világlátását. A slágeres, dinamikus Soha nem adom fel is ugyanerre az életfelfogásra épül.

A lemezt záró Utazás – Barcsik Valéria és Márkos Attila szerzeménye – felidézi a Kormorános időket. A Vallomás ismerős lehet az Örökség zenekartól, azonban az újra felvett, letisztult változatban csak zongora és gitár kíséri az énekesnőt. A Kívánd azt is ebből az időszakból származik, azonban Erika dalszövegéhez új zene született, amelynek dzsesszes hangvétele igazi kuriózum. Az Utolsó Üzenet egy lírai visszaemlékezés a Republic egykori frontemberére, ’Cipőre’, akivel Rózsa György egykor többször együtt zenélt.

1. Angyalszárnyakon
2. Soha nem adom fel
3. Isten csak nevet
4. Szavak nélkül
5. Kívánd azt
6. Szabad akarat
7. Látni akarom
8. Vallomás
9. Utolsó üzenet
10. Csak mondd, hogy…
11. A Föld szívének dobbanása
12. Utazás

CD RENDELÉS ITT!

Digitálisan itt érhető el: Deezer      iTunes    Spotify    Google Play