Jubileumi és lemezbemutató koncert DVD

 

Három évvel ezelőtt jelent meg Géczi Erika Angyalszárnyakon című zenealbuma, amelyet nagy sikerrel mutatott be egy különleges Jubileumi és lemezbemutató koncerten 2019 októberében a Kőrösi Csoma Sándor Művelődési Központban.

A különleges zenei eseményen az új dalok mellett az elmúlt harminc év zenei munkásságának legfontosabb mérföldkövei is elhangzottak olyan neves vendégek társaságában, mint Szabó Csilla, Barcsik Vali, Wéber Ferenc, illetve Kovács Attila a Chrome Rt. zenekarból.

Így a közönség olyan dalokat is hallhatott, mint például az Úton vagyok a Bortorján-korszakból, a Szállj sólyommadár a Honfoglalás filmzenéből, a Ki szívét osztja szét a Kormorános időkből. A GLM-társulást  A festőnő, és az Örökség-időszakot több más dal között a Itt az idő idézték fel.

Ebből a különleges estéből koncertfilm készült, amely hamarosan, 2021. október 12.-én jelenik meg DVD-n. A szép kivitelezésű kiadvány a teljes koncertet és az összes elhangzott dalt tartalmazza, ugyanakkor extraként a koncertképekből egy montázs keretében is kapunk ízelítőt.

A DVD kiadvány ára: 3199 Ft

Jubileumi és lemezbemutató koncert DVD

Leave this field blank

Mi történik, ha kitölti a megrendelő formulát?

  • Egy visszaigazoló emailt kap tőlünk, amelyben megerősítjük rendelését.
  • Ezt követően hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot emailben, és egyeztetjük a rendelés részleteit.
  • Az október 12-ei megjelenést követően néhány napon belül feladásra kerül a rendelés.
  • A honlap adatvédelmi szabályzatát itt tudja elolvasni.