Jubileumi és lemezbemutató koncert DVD

2019-ben jelent meg Géczi Erika Angyalszárnyakon című zenealbuma, amelyet nagy sikerrel mutatott be egy különleges Jubileumi és lemezbemutató koncerten ugyanezen év októberében a Kőrösi Csoma Sándor Művelődési Központban.

A különleges zenei eseményen az új dalok mellett az elmúlt harminc év zenei munkásságának legfontosabb mérföldkövei is elhangzottak olyan neves vendégek társaságában, mint Szabó Csilla, Barcsik Vali, Wéber Ferenc, illetve Kovács Attila a Chrome Rt. zenekarból.

Így a közönség olyan dalokat is hallhatott, mint például az Úton vagyok a Bortorján-korszakból, a Szállj sólyommadár a Honfoglalás filmzenéből, a Ki szívét osztja szét a Kormorános időkből. A GLM-társulást  A festőnő, és az Örökség-időszakot több más dal között a Itt az idő idézték fel.

Ebből a különleges estéből koncertfilm készült, amely 2021. október 12.-én jelent meg DVD-n. A szép kivitelezésű kiadvány a teljes koncertet és az összes elhangzott dalt tartalmazza, ugyanakkor extraként a koncertképekből egy montázs keretében is kapunk ízelítőt.

A DVD kiadvány ára: 3200 Ft. Itt megrendelhető.